Verzending & retournering

LetsBeMagnifique hanteert de “vandaag besteld, morgen in huis” levering.

Hoe gaat het verzenden in zijn werking:
Nadat je je bestelling geplaatst hebt ontvang je een bevestiging. Dit ontvang je per e-mail.
Het is de bedoeling dat je bestelling de eerste werkdag na besteldatum wordt verzonden.
Uw bestelling wordt bij u aangeboden binnen 2 werkdagen, vanaf de besteldatum. Dit is als het een bestelling betreft in Nederland. 

ITEMS GEKOCHT IN DE SALE OF TIJDENS SALE PERIODE KAN EEN LANGERE LEVERTIJD HEBBEN, WIJ ZULLEN U ZO SNEL MOGELIJK OP DE HOOGTE STELLEN VAN DE JUISTE LEVERTIJD. 

Met wie werken wij:
Wij werken exclusief met PostNL. Zij hanteren een snelle en betrouwbare service.

Wanneer wij de bestelling aan PostNL geven, hoe verder:
Je zult van ons een verzendbevestiging ontvangen. Dit ontvang je per e-mail. In de e-mail zit bijgevoegd, een track & trace code van PostNL. Deze link voorziet je van gedetailleerde levering gegevens zoals de verwachte levertijd.

Bij de eerste en tweede poging zal het bij de aangegeven adres worden aangeboden. U heeft dan nog de mogelijkheid een andere levertijd of adres te kiezen. Dit is een optie dat wordt aangeboden wordt door PostNL, niet door LetsBeMagnifique.

Fout bij levering:
Is je bestelling niet op tijd geleverd en is dit een fout van LetsBeMagnifique? Wij vervangen je bestelling uiteraard zonder kosten.

Let op: Geef je aan je bestelling niet te hebben ontvangen maar is je bestelling geleverd op de juiste adres en voor ontvangst getekend? LetsBeMagnifique kan hier voor niet verantwoordelijk worden gehouden. Helaas kunnen de artikelen niet vervangen worden.

Heel zelden gaan bestellingen verloren in transit. PostNL heeft een termijn van 15 werkdagen vastgelegd voordat een bestelling als verloren kan worden aangemerkt. Tot de laatste dag van het termijn kan de bestelling nog worden aangeleverd.

Heb je een bestelling geplaatst en is het artikel niet naar wens, dan kan deze binnen 14  dagen worden geretourneerd.

Hoe gaat het aanmelden van een retournering te werk:
– Geef per e-mail aan dat je een artikel wilt retourneren;
– Voorzie je e-mail bericht van de juiste ordernummer en vermeld in begeleidend schrijven wat de reden is van retournering;
– Na dagtekening van e-mail dient het artikel binnen drie werkdagen door ons te zijn ontvangen;

Hoe moet het artikel verstuurd worden:
– Je bestelling is verzonden in een sealbag. De retournering moet in dezelfde sealbag worden verzonden. Maak gebruik van de ongebruikte plakstrip om de sealbag naar behoren te sluiten;
– Vermeld duidelijk je ordernummer op de sealbag voor een (snellere) verwerking van de retournering. Bij een afwezige ordernummer wordt de retournering niet in behandeling genomen;
– Is de bestelling verzonden in een doos met bijbehoren ( lint/strik/ papier en anderszins), gelieve deze op dezelfde te retourneren. Bij het ontbreken hiervan is er sprake van waardevermindering van het product. Zie artikel 7 van de algemene voorwaarden.
– Bied je retour aan bij PostNL en vergeet je niet verzendbewijs niet te bewaren.

Afwijzing retour:
– Artikelen met onaangename geurtjes ( sigaretten geur etc.);
– Artikelen van de Chains collection;
Let op:  Body’s, Swimwear, Lingerie en Panty’s zijn voorzien van verzegeling. Geopende verpakkingen en/of verwijderde verzegelingen kunnen i.vm. hygiëne voorschriften niet worden geretourneerd.

Wat gebeurt er na je retour:
– Bewaar je verzendbewijs tot dat je een ontvangstbevestiging van ons hebt ontvangen. Dit zal je ontvangen per e-mail;
– Na ontvangst zal je retour in behandeling worden genomen. Binnen 10 werkdagen ontvang je je aankoopbedrag nadat uw retour goed gekeurd is door ons.
– Je aankoopbedrag ontvang je via dezelfde betaalmethode terug. Is dit niet mogelijk dan word het overgemaakt op je bankrekening.

Geen geld terug maar tegoedbon:
– Bij het alsnog retourneren van Body’s, Swimwear, Lingerie en Panty’s
– Sale items
– Aankopen tijdens bijzondere deals ( black Friday en anderszins)
– Als een artikel niet voorradig is
– Als het artikel al eens eerder is geretourneerd en afgehandeld. Als er sprake is van een artikel die al eerder is besteld, retour aangeboden en verwerkt met aankoopbedrag terug
– Als bij de retournering de bijhorende zaken ontbreken ( naam kaartje, doos, strik, lint, papier en anderszins).Hoe kun je je retour zelf natrekken:
– Bied je retour aan bij PostNL.
PostNL voorziet elke verzending van een track & trace code. Op de website www.postnl.nl kun je dit op eenvoudige wijze natrekken. Onder het kopje Retouren en Terugbetalen lees je hoe je dit het beste doen moet;
– Binnen retourtermijn van 14 dagen behoor je een ontvangstbevestiging  van ons te ontvangen. Dit zal je per e-mail ontvangen. Is dit niet het geval? Stuur ons dan een e-mail naar service@letsbemagnifique.com

Afwijkende bepalingen:
De Chains collection wordt wel aangenomen ter reparatie. Daar geldt een garantie termijn van 1 jaar na aankoopsdatum.

Retourgegevens:
LetsBeMagnifique
Bredehilledijk 267D
3072 NH Rotterdam

Service@letsbemagnifique.com